η επίσημη ιστοσελίδα του Γιάννη Κότσιρα ΝΕΑ

ΝΕΑ

Γιάννης Κότσιρας – «Ψεύτης Καιρός» κι απρόβλεπτος!

Ο νέος δίσκος του Γιάννη Κότσιρα, όπου μια μεγάλη παρέα δημιουργών και τραγουδοποιών, που παρά τις διαφορετικές τους ηλικίες, συνυπάρχουν ισότιμα, αλληλοσυμπληρώνονται και συνδιαλέγονται μέσα από τη μουσική και το λόγο, με τίτλο «Ψεύτης Καιρός», μετρά μόλις λίγους μήνες κυκλοφορίας!

Διαβάστε Περισσότερα

Και νέα παράταση στην Ακτή Πειραιώς!

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Γιάννης Ζουγανέλης, με μια ακόμη παράταση των παραστάσεων τους, συνεχίζουν στην ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για τέσσερα ακόμα Σάββατα, 25 Φεβρουαρίου και 4, 11, 18 Μαρτίου!

Διαβάστε Περισσότερα

Οι παραστάσεις στην «Ακτή» συνεχίζονται

Μετά από μία σειρά εξαιρετικά επιτυχημένων εμφανίσεων ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Γιάννης Ζουγανέλης, συνεχίζουν τις παραστάσεις τους στην Ακτή της οδού Πειραιώς!

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γιάννης Κότσιρας παίζει «ζωντανά» το νέο του δίσκο

Ο νέος δίσκος του Γιάννη Κότσιρα είναι πλέον έτοιμος. Ο Γιάννης Κότσιρας παρουσιάζει ζωντανά τα τραγούδια του νέου δίσκου του με γενικό τίτλο «Ψεύτης Καιρός»στο Θέατρο Άλφα, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Η αφίσα του σχήματος της Ακτής Πειραιώς!

Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας συμπράττουν σε μια παράσταση με τίτλο «Εδώ στο Νότο». Οι εμφανίσεις τους ξεκινούν στη σκηνή της Ακτής τους οδού Πειραιώς στις 4 Νοεμβρίου, όπου ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης...

Διαβάστε Περισσότερα