Γιάννης Κότσιρας – «Ψεύτης Καιρός» κι απρόβλεπτος!

Μαρ 24, 2017

Ο «Ψεύτης Καιρός» σμίγει με παλαιότερα αγαπημένα, αλλά και απρόβλεπτα. Μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα η Βιολέτα Ίκαρη και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Ο νέος δίσκος του Γιάννη Κότσιρα, όπου μια μεγάλη παρέα δημιουργών και τραγουδοποιών, που παρά τις διαφορετικές τους ηλικίες, συνυπάρχουν ισότιμα, αλληλοσυμπληρώνονται και συνδιαλέγονται μέσα από τη μουσική και το λόγο, με τίτλο «Ψεύτης Καιρός», μετρά μόλις λίγους μήνες κυκλοφορίας!

Με την ευκαιρία αυτή, ο Γιάννης Κότσιρας έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή περιοδεία, η οποία κάνει στάση στον Πειραιά, στη μουσική σκηνή Kremlino, το Σάββατο 29 Απριλίου.

Με το μεράκι που τον χαρακτηρίζει, έφτιαξε ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση και κέφι, όπου πρωταγωνιστούν τα νέα του τραγούδια – ανάμεσά τους το «Κάθε φορά» και το «Ποιο παραμύθι να βρω», που παίζουν ήδη στα ραδιόφωνα, αλλά και το «Και θέλω εσένα» που ήδη άρχισε να ξεχωρίζει. Και φυσικά, ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα έχουν και παλιότερα αγαπημένα του τραγούδια, κάποια που γνωρίζετε ήδη, αλλά και άλλα που δεν περιμένατε ποτέ να ακούσετε, σε ένα μέρος του προγράμματος με απρόβλεπτες συνέπειες και συμπρωταγωνιστές τους μουσικούς.

Στα απρόβλεπτα του προγράμματος προστίθεται η φρέσκια παρουσία της Βιολέτας Ίκαρη, η οποία γράφει στίχους και μουσική και συστήθηκε μέσα από το πρώτο ηχογραφημένο της τραγούδι «Η γη της επαγγελίας».

Μαζί του επί σκηνής, όπως πάντοτε, μία παρέα εξαιρετικών μουσικών: Άκης Κατσουπάκης: πλήκτρα, Άκης Γαβαλάς: τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός: κιθάρα. Ενορχηστρώσεις: Άκης Κατσουπάκης

Στην επιμέλεια του ήχου ο Στρατής Καραδημητράκης και ο Λάμπρος Μπούνας.

Επιμέλεια παραγωγής:
ΜENTA ART EVENTS – www.menta3.com
Τηλ. 210 8617577 – e-mail: info@menta3.com

  • Παρασκευή 10 Μαρτίου: Βόλος, Lab Art
  • Παρασκευή 17 Μαρτίου: Πάφος, Aliathon
  • Παρασκευή 24 Μαρτίου: Λάρισα, Μύλος
  • Παρασκευή 31 Μαρτίου: Ιωάννινα, Factory of sound Ioannina
  • Σάββατο 1 Απριλίου: Θεσσαλονίκη, Fix Factory of sound
  • Παρασκευή 21 Απριλίου: Νέα Υόρκη, The Kaye Playhouse
  • Σάββατο 29 Απριλίου: Πειραιάς, Κρεμλίνο