Η αφίσα του σχήματος της Ακτής Πειραιώς!

Οκτ 13, 2016

Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Γιάννης Κότσιρας συμπράττουν σε μια παράσταση με τίτλο «Εδώ στο Νότο».

Οι εμφανίσεις τους ξεκινούν στη σκηνή της Ακτής τους οδού Πειραιώς στις 4 Νοεμβρίου, όπου ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας συμπράττουν σ’ ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα ωραιότερα τραγούδια τους. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Νίκος Σούλης, ενώ συμμετέχει η Idra Kayne.

Μια σπάνια συνύπαρξη που παραπέμπει αυτόματα σε βραδιές γεμάτες με τα πιο κλασσικά, αυθεντικά, αγαπημένα, ποιοτικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών, ερμηνευμένα από τρεις από τους πιο χαρακτηριστικούς καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Τραγούδια σταθμοί από την πολύχρονη μουσική τους πορεία, τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια σταθμοί που μας συντροφεύουν μια ζωή.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και συστάσεις. Η ξεχωριστή πρόταση του προγράμματος είναι η ίδια η συνάντηση των τριών από μόνη της. Καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό στίγμα στο τραγούδι. Η συνύπαρξη τους, οι διασκευές τους και οι κοινές ερμηνείες τους είναι το βασικό σημείο του προγράμματος.

Από Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας μαζί στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς, ίσως στην πιο ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική συνεργασία.

Από Παρασκευή 4 Νοεμβριου
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στην Ακτή της οδού Πειραιώς